way back into love lyrics

Annyong 🙂
Anies come back~ dengan membawa lirik dari lagu yang aku suka banget (ga ada yang nanya?),kalau menurut aku lagu ini bener-bener DAEBAK-lah.
Walaupun lagu ini lagu yang udah lama,sekitar tahun 2007-an,tapi gak tau kenapa aku suka gitu ma lagu ini.
Lagu Way back into love ini dinyanyikan oleh Hugh Grant dan Haley Bennet,tahun 2007.
Tapi aku mulai suka sama lagu ini sejak idol aku (nugu?) *MAKNAE COUPLE* (Seohyun SNSD&Kyuhyun Super Junior) bernyanyi duet untuk lagu ini,waktu SM TOWN TOUR (tahun 2010/2011-an).
aih~ jeongmal mereka tuh cocok banget,pokoknya real bangetlah.
aih~
mereka tuh bener-bener berhasil bikin aku kelepek-kelepek waktu aku liat aksi mereka di atas panggung~ (ohya,aku liatnya di video)
Ditambah lagi,waktu mereka nyanyi,mereka tuh saling berpegangan tangan gitu and mereka juga saling tatap menatap mata gitulah,
aih~ jeongmal bikin aku iri liatnya..
ohya,ditambah lagi suara mereka yang you know-lah? suara mereka itu bener-bener DAEBAK&AMAZING~
hemm.. makin suka aja deh aku ma Seokyu Couple ini..
Seokyu JJang!
Seokyu Real!
ohya ini lirik lagunya~
resapi lagunya baik-baik~ (apa maksud nih?) hehehe
have fun~
Enjoy this song~
Way back into love
I’ve been living with a shadow over head
I’ve been sleeping with a cloud above my bed
I’ve been lonely for so long
Trapped in the past I just can’t seem to move on
I’ve been hiding all my hopes and dreams away
Just in case I ever need them again someday
I’ve been setting aside time
To clear a little space in the corners of my mind
All I wanna do is find a way back into love
I can’t make it true without a way back into love
oh~oh~
I’ve been watching but the stars refuse to shine
I’ve been searching but I just don’t see the signs
I know that it’s out there
There’s gotta be something for my soul somewhere
I’ve been looking for someone to shed some light
Not somebody just to get me through the night
I could use some direction
And I’m open to your suggestions
All I wanna do is find a way back into love
I can’t make it through without a way back into love
And if I open my heart again
I guess I’m hoping you’ll be there for me in the end
There are moments when
I don’t know if it’s real
Or if anybody feels the way I feel
I need inspiration not just another negotiation
All I wanna do is find a way back into love
I can’t make it through
without a way back into love
And if I open my heart to you
I’m hoping you’ll show me what to do
And if you help me to start again
You know that I’ll be there for you in the end
Oh~Oh~
All I wanna do is find a way back into love
ohya,ini ada link buat yang mau liat video SEOKYU waktu mereka nyanyi duet lagu ini.
aih~romantis abis,
coba check sendiri,
ohya,jangan ENVY ya! and DON’T BASHING!
Ohya,ini link buat yang mau download MP3nya
Gamshahamnida. 🙂
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s